За нас

В какво вярваме?

Ние вярваме, че в несигурни и бързо променящи се времена, като днешните, е от особено значение сами да успеем да култивираме съзнание на спокойствие и да изградим вътрешна сила. Вярваме, че можем да променим света около нас към по-добро, единствено, ако самите ние се стремим да бъдем по-добри всеки ден.

 

Основният ни продукт- Дневник на благодарността има за цел, да развие положително мислене и нагласа към живота на попълващия го, чрез осъзнато практикуване на благодарност. Благодарността ни прави по-добри, по-удовлетворени и осъзнати- комбинация, която ни помага да подобрим света в и около нас.

 

С мисъл към природата

Дневник на благодарността е създаден от 100% рециклирана, биоразградима и FSC™ сертифицирана хартия, в която има 15% съдържание на царевица. Не са изсечени дървета, за да се създаде необработена хартия за производството на нашия продукт. Книговезките платна, използвани за изработката на подвързията са направени от 100% естествени тъкани, на основата на лен, които не съдържат синтетични материали като полиестер и пластмаса. Те също имат FSC™ сертификация и гаранция за качество, както и прозрачност на произхода, гарантирани от производителя- TOILE DU MARAIS, Winter & Company.

 

 

Сега е идеалният момент да започнете да живеете по-вдъхновяващо и пълноценно живота си. Отделете време, за да се погрижите за себе си, да промените начина си на мислене и да помислите за света, в който искате да живеете. Заедно можем да направим тази промяна към по-добро, първо на индивидуално, впоследствие и на колективно ниво!